Stem op Ecovat voor Accenture Innovation Awards

Slim en Voordelig OnlineEvents, In de media

Ecovat is geselecteerd voor de Accenture Innovation Awards. Dit is een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor de meest innovatieve Nederlandse producten, diensten en concepten. Met de Innovation Awards geeft Accenture bedrijven en organisaties de erkenning die zij verdienen. Bedrijven die uitzonderlijke prestaties leveren op het gebied van innovatie en duurzaamheid én jonger zijn dan drie jaar, dingen mee naar de felbegeerde Blauwe Tulpen, Groene Tulp en de Publieksprijs.

Uitreiking Accenture Innovation Awards

De uitreiking van de Accenture Innovation Awards vindt plaats op 30 oktober in DeFabrique in Utrecht. Tijdens deze finale reiken de vakjury’s de Blauwe Tulpen, Groene Tulp en de Innovator of the Year award uit, en wordt de winnaar van de Publieksprijs bekendgemaakt.

Voorafgaand aan de uitreiking vindt binnen ieder thema een juryproces plaats. De jury bestaat uit een mix van professionals die werkzaam zijn in het bedrijfsleven en de overheid. Vervolgens mogen de geselecteerde deelnemers hun innovatie pitchen, waarna de winnaars gekozen zullen worden.

De Innovatiethema’s

Anders dan de voorgaande jaren, worden de Accenture Innovation Awards dit jaar uitgereikt in tien innovatie- en groeithema’s in Nederland. Ecovat dingt mee in het thema Clean & Affordable Energy.

 

 

Clean & Affordable Energy

Energie is de motor achter onze economie en het bepaalt de kwaliteit van leven in hoge mate. Op weg naar andere manieren van energievoorziening en –consumptie, staan we zowel voor technische als maatschappelijke ‘energieke’ keuzes. De traditionele energievoorziening is niet houdbaar voor het behoud van een stabiele en welvarende toekomst. De wereld moet op zoek naar andere manieren van energievoorziening en consumptie. Kosteneffectief, betrouwbaar en duurzaam.

Clean & Affordable Energy richt zich op het versnellen van de energietransitie, om zo de aarde leefbaar te houden. Hier betreft het niet alleen technologische oplossingen, maar ook innovatieve business modellen en concepten die gedragsverandering teweeg brengen.

Stem op Ecovat voor de publieksprijs

Met Ecovat willen wij bijdragen aan het versnellen van deze energietransitie. Ecovat is namelijk het eerste product dat in staat is hoge temperatuur (90°C) op te slaan voor langere periodes (6 maanden) met een verlies aan energie van minder dan 10% over deze periode.

Stem op ons!

Wilt u ons helpen met de Publieksprijs van de Accenture Innovation Awards? Breng dan uw stem uit!

STEMMEN