Bezoek Ecovat op de EES Europe in München

EcovatEvents, Nieuws

Bezoek Ecovat op grootste en best bezochte beurs voor energieopslag systemen van Europa.

De EES Europe in München is de grootste en best bezochte beurs voor batterijen en energieopslagsystemen in Europa. Van 15 – 17 mei komt de gehele Europese energieopslagketen samen. Ook Ecovat is aanwezig. Wij presenteren onze energieopslagtechnologie in de Holland Energy Storage lounge, hal C2, stand 570.

Electrical Energy Storage

De EES is wereldwijd één van de belangrijkste conferenties op energieopslaggebied en onderdeel van de The Smarter E. The Smarter E brengt een belangrijk deel van de energietransitie onder één dak. In 2018 kwamen er meer dan 50.000 bezoekers.

Naast de EES vinden meerdere vakbeurzen tegelijkertijd plaats. Intersolar Europe, wereldwijd de meest toonaangevende beurs voor zonne-energie. Power2Drive Europe, de beurs voor laadinfrastructuur en e-mobility. En EM-Power, de beurs voor slim energiegebruik in de industrie en in gebouwen.

Op de EES zijn bedrijven uit de complete waardeketen van elektrische energieopslag en conversie vertegenwoordigd.

  • Energieopslagtechnologie
  • Energieopslagsystemen
  • Netinfrastructuur en oplossingen voor de flexibele integratie van duurzame energie
  • Energieopslag systeem componenten en benodigdheden
  • Batterijproductie technologieën en machines

Holland Energy Storage lounge

De Holland Energy Storage lounge is een samenwerking van Energy Storage NL met RVO. In deze lounge laat Energy Storage NL zien wat Nederland allemaal te bieden heeft op het gebied van energieopslag- en conversietechnologie. Het is de centrale plek op de beurs voor Nederlandse energieopslag- en conversietechnologie.