Al het onderstaande is van toepassing op de website die u op dit moment bekijkt (www.ecovat.eu / ecovat.eu). Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze disclaimer.

Auteursrecht
De inhoud van deze website is eigendom van Ecovat® (onderdeel van Ecovat Werk BV). Hier berust auteursrecht op. Er mag zonder onze toestemming niets gedupliceerd of gebruikt worden. Daarnaast mag u alleen content gebruiken indien er duidelijk teruggelinkt wordt naar Ecovat.eu. Lees dit voor meer informatie.

Inhoud
Ecovat.eu wordt met de grootste zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van Ecovat.eu kunnen geen enkele rechten ontleend worden. De inhoud die op dit moment op Ecovat.eu staat is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.

Aansprakelijkheid
Ecovat.eu is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van deze website. Ecovat.eu is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

Ecovat, Disclaimer04.01.2014