Duitse handelsmissie bezoekt Ecovat in Uden

Slim en Voordelig OnlineNieuws

Op 6 en 7 oktober organiseert de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) voor vijf Duitse bedrijven uit de regio Nordrhein-Westfalen een handelsmissie rondom duurzame energie. Een onderdeel van de handelsmissie is een bezoek aan Ecovat in Uden.

Tijdens de handelsmissie krijgen de bedrijven een workshop over de Nederlandse bedrijfscultuur, worden ze geïnformeerd over de Nederlandse markt én bezoeken ze interessante projecten op het gebied van duurzame energie. Op 6 oktober zullen de bedrijven Ecovat in Uden bezoeken, waar zij een uitgebreide rondleiding zullen ontvangen.

De handelsmissie wordt aangeboden door het economische ontwikkelingsbureau NRW International GmbH en het ministerie voor economie, energie, industrie, middenstand en handwerk van de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen.

De bedrijven die Ecovat zullen bezoeken zijn Sokratherm, revis bioenergy, Lokisa en Volta-Solar ofwel Amberscoot.de, allen actief in bio-energie, energiemonitoring, –opslag en e-mobility.

Wij zien erg uit naar het bezoek van deze bedrijven en zullen ervoor zorgen dat wij hen een toegevoegde waarde bieden aan hun bezoek.