Ecovat geselecteerd als Startup in de Innovation Hub tijdens European Utility Week 2015

Slim en Voordelig OnlineEvents, Nieuws

Wij zijn erg blij u te kunnen vertellen dat de organisatoren van de European Utility Week Ecovat hebben geselecteerd als één van de 50 start-ups voor de Innovation Hub tijdens de European Utility Week 2015. De top van de start-ups zal zijn innovaties presenteren op het speciale Start-up Pavilion. Ook zullen de deelnemers strijden om de ‘Initiate Awards’.

Innovation Hub
innovation-hub
De European Utility Week heeft de Innovation Hub in het leven geroepen om u te inspireren, te helpen de meest innovatieve bedrijven en producten te leren kennen en een meer innovatieve kijk toe te passen op uw eigen bedrijf. De Innovation Hub is een levendig centraal punt voor alle innovatieve hoogtepunten tijdens het evenement.

Zeer weinig industrieën worden geconfronteerd met zoveel uitdagingen als de utility-sector. Gedreven door vergaande en grensoverschrijdende vraagstukken zoals klimaatverandering, waterschade en carbon footprint reductie, zoeken bedrijven naar efficiënte oplossingen voor een duurzame toekomst. Innovatie is de sleutel naar deze oplossingen.

Om dit te stimuleren, vindt u in de Innovation Hub nóg meer innovatie, start-ups en een compleet en uitgebreid innovatieprogramma.

We zien u graag daar!
De Europese Utility Week 2015 vindt plaats in november in Wenen, Oostenrijk. We verheugen ons op uw komst!

european-utility-week-2015

Bron: European Utility Week