Ecovat kijkt terug op een geslaagd Holland Energy House

Slim en Voordelig OnlineEvents

Het Holland Energy House is onderdeel van dé grote industriebeurs Hannover Messe, die afgelopen 13 tot en met 17 april plaatsvond. Het team van Ecovat kijkt terug op een geslaagde en druk bezochte beurs, waar we hebben gesproken met diverse geïnteresseerden en andere innovators.

Uit diverse richtingen is interesse voor de implementatie van slimme, thermische oplossingen voor grote gebouwen en op gebiedsniveau. Het Ecovat energy storage system biedt hiervoor een totaaloplossing die zorgt voor optimaal gebruik van de flexibiliteit van energie en is niet onopgemerkt gebleven.

Ook Minister Kamp bracht een bezoek aan het Holland Energy House. Tijdens het bezoek van Minister Kamp hebben we kennis gemaakt met Maarten Camps – Secretaris-Generaal van het Ministerie van Economische zaken, Bas Pulles – Directeur van het RVO en Fris Verheij van DNV-GL. Met hen is onder andere gesproken over het betrekken van Ecovat bij grote verduurzamingsprojecten.

De techniek van het Ecovat gecombineerd met de door ons gebruikte controlealgoritmes (van Vito Belgie en Universiteit Twente), maakt het prototype in Uden een interessante bezoeklocatie voor het oplossen van het vraagstuk omtrent energietransitie.

Deze zomer is het Ecovat prototype in Uden volledig werkend. Geïnteresseerden die het werkende prototype willen bekijken, zijn natuurlijk van harte welkom.

heh2015 heh2015-2