Ecovat officieel ISO 9001 en VCA** gecertificeerd

EcovatNieuws

ecovat iso vca

Ecovat Werk B.V. is officieel ISO 9001 en VCA** gecertificeerd door TÜV Nederland. Hiermee laten we zien dat we werken met betrouwbare, veilige processen en leveren wat onze klant verwacht. We voldoen aan relevante wet- en regelgeving en waarborgen onze kwaliteit.

ecovat iso vca

Lopende projecten

Bij het demoproject in Uden is een Ecovat ontwikkeld, geproduceerd en geïnstalleerd. Er worden metingen gedaan met betrekking tot de werking en efficiency van het vat. De bevindingen uit deze metingen worden gebruikt om onder andere het Ecovat voor Academy Het Dorp in Arnhem te optimaliseren. Ondertussen is er vanuit andere gemeentes ook interesse voor onze gebiedsgerichte oplossing.

Een aantal projecten is in de ontwikkelingsfase, zowel in Nederland als in het buitenland. De onderdelen voor deze Ecovaten worden geproduceerd op de productielocatie in Oss. Tijdens de ontwikkeling worden op vaste momenten validaties uitgevoerd door voornamelijk DNV-GL als onafhankelijke partij en BouwQ vanuit hun Technical Inspection Services.

De financiering van de projecten vindt plaats via meerdere partijen zoals Europese investeringsbank, opdrachtgevers en diverse fondsen die zich richten op de ontwikkeling van duurzame energievoorziening. De directie stuurt de organisatie aan samen met een drietal MT-leden en is bij alle processen betrokken. Er vindt wekelijks en tweewekelijks overleg plaats met en tussen de verschillende afdelingen, zoals Sales, Techniek en Productie.

KANSen worden acties

Ecovat werkt met KANSen ter verbetering. Met deze methode worden de geleerde lessen en kansen van het project in Uden, het demoproject, bevindingen uit interne audits en verbeteringen in de productieprocessen gedocumenteerd. Elke kans wordt voorzien van een actie, actieverantwoordelijke, gewenste einddatum en status. Klanttevredenheid stellen we tussendoor vast door te kijken naar onze communicatie, planning en flexibiliteit. Als een project is afgerond wordt de klanttevredenheid gemeten.