Ecovat® op Energieopslag Paviljoen tijdens de Vakbeurs Energie

EcovatEvents, Nieuws

vakbeurs energie 2017

vakbeurs energie 2017Van 10 tot en met 12 oktober 2017 vindt de 12e editie van de Vakbeurs Energie plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Energy Storage NL organiseert voor de tweede keer de Energy Storage Day. Het evenement wordt dit jaar uitgebreid met een Energieopslag Paviljoen, waar ook Ecovat® aan deelneemt.

Vakbeurs Energie

De Vakbeurs Energie is uitgegroeid tot een onmisbaar platform voor iedereen die serieus met duurzame energieopwekking en energiebesparing bezig is. Er zijn ruim 350 exposanten en honderden inhoudelijke sessies. Uniek daarbij is de verbinding die wordt gelegd tussen de belangrijkste betrokken sectoren: de gebouwde omgeving, industrie en mobiliteit.

Organisator Wendy van de Geijn: “Succesvolle energietransitie vereist een verandering van het systeem en heeft impact op alles van beleid tot businessmodel. Hoewel er binnen elke sector slagen te maken zijn, zijn de doelstellingen voor Nederland als geheel alleen te bereiken door de verbinding over sectoren heen te maken en zo samen te versnellen. De dwarsverbanden, innovaties en nieuwe samenwerkingen die zo ontstaan zijn de motor van de energietransitie en bieden nieuwe kansen voor de BV Nederland.”

Opwekking & Opslag

Het duurzaam opwekken van energie en ook de opslag ervan wordt op en rond de beursvloer op diverse wijzen belicht. Deelnemers presenteren innovatieve producten en concepten, er zijn lezingen, live demonstraties en waardevolle netwerkbijeenkomsten.

De Vakbeurs Energie vindt plaats van 10 t/m 12 oktober in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch en is dagelijks geopend van 10.00 – 17.00 uur. Meer informatie over de beurs vindt u hier.