Ecovat spreekt op CleanTech Business Day 9 december

Slim en Voordelig OnlineEvents, Nieuws

CleanTech Business DayDe CleanTech Business Day is het evenement voor ontwikkelaars, producenten, afnemers en leveranciers van duurzame en schone technologieën die samen de nieuwe business willen ontdekken.

De CleanTech sector biedt volop kansen om te investeren in de technologie van de toekomst. Tijdens de Business Day worden investor pitches georganiseerd voor start-ups en innovatieve MKB bedrijven, ziet u innovaties van universiteiten en ontwikkelbedrijven en doet u de laatste kennis op over duurzame en schone technologie.

Het kennisprogramma biedt volop ideeën voor nieuwe product-marktcombinaties en geeft voorbeelden van succesvolle CleanTech toepassingen in de bouw, transport, water- en energiesector. Een apart onderdeel van het kennisprogramma is het Focus Programma Energy Storage. De opslag van energie is cruciaal voor een duurzame energiemix en energie kan op vele manieren worden opgeslagen. In dit speciale Focus Programma komen de allernieuwste opslaginnovaties aan bod.

Ook Ecovat is gevraagd om tijdens de CleanTech Business Day te vertellen over haar duurzame energieopslag. Managing Director & eigenaar Ing. Aris de Groot zal om 14:45 uur vertellen over het Ecovat.