Ecovat verhuist naar de Poort van Veghel

EcovatNieuws

ecovat verhuist naar poort van veghel

Een nieuwe locatie voor duurzaam technologiebedrijf Ecovat. Het hoofdkantoor is officieel gevestigd in de Poort van Veghel. Het is een belangrijke stap in de groeistrategie van het bedrijf, dat onlangs ook al een nieuwe productielocatie opende voor haar energieopslagsystemen.

“We groeien uit onze voegen”, vertelt Aris de Groot, Managing Director en eigenaar van Ecovat. “We werkten al met extra flexplekken in overlegruimtes, maar ons kantoor in Uden werd nu toch echt te klein.”

Leidende rol in thermische energieopslag

Over drie jaar wil De Groot een leidende rol in Europa in thermische energieopslag. Het team van Ecovat betrekt daarom de hele zesde verdieping van Toren I, het pand direct aan de A50.

“Er is ruimte voor uitbreiding, we zijn op zoek naar nieuw talent.”

“Het kantoor heeft een grote open ruimte voor engineers, gesloten overlegruimtes en flexplekken. En er is nog ruimte voor uitbreiding. Dat komt goed uit, want we zijn op zoek naar nieuw talent.”

Goede bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer

Veghel heeft een centrale ligging in Noordoost-Brabant en is dichtbij Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Nijmegen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de aansluiting naar Eindhoven is ideaal. Ook is op de Poort van Veghel volop parkeergelegenheid.