Ontmoeten wij u op de Hannover Messe 2016?

Slim en Voordelig OnlineEvents

De Hannover Messe, belangrijkste industriebeurs ter wereld, wordt van 25 t/m 29 april 2016 georganiseerd in Hannover. Ecovat is net als voorgaande jaren te vinden in het Dutch Pavillion, waar we u graag ontmoeten en enthousiast maken over de mogelijkheden van Ecovat® Renewable Energy Technologies.

Get new technology first!
De Hannover Messe 2016 verenigt vijf vakbeurzen op één plaats: Industrial Automation, Energy, Digital Factory, Industrial Supply en Research & Technology. Met de Verenigde Staten als partnerland zal het evenement geopend worden door president Barack Obama en Duitse Bondskanselier Angela Merkel. Er is ruimte om te netwerken en nieuwe technologieën te ontdekken. Ook komen diverse prominente sprekers aan het woord.

Thema 2016: Integrated Industry – Discover Solutions!
Het tijdperk van ‘Integrated Industry’ breekt aan. Energiesystemen worden digitaal gestuurd en technologieën voor Industrie 4.0 komen op de markt. Om te blijven concurreren, moeten ondernemingen zich bewust worden van dit potentieel en het volledig benutten. Op de Hannover Messe 2016 worden meer dan honderd voorbeelden van concrete toepassingen getoond. Dat is uniek in de wereld.

Bezoek de Hannover Messe 2016 gratis
Wilt u de Hannover Messe 2016 bezoeken? Dan willen wij u graag een gratis Full-event e-ticket aanbieden. Klik op onderstaande banner en u komt direct in de ticketregistratie terecht. Na succesvolle registratie ontvangt u het ticket per e-mail. Deze kunt u uitprinten en meenemen. Meer informatie over de beurs vindt u hier.

hannover-messe-2016-banner