InnoEnergy

InnoEnergy is toegewijd aan het promoten van innovatie, ondernemerschap en onderwijs op het gebied van duurzame energie door het samenbrengen van academici, bedrijven en onderzoek. InnoEnergy heeft als doelstelling om een positieve impact te creëren op de transitie naar duurzame energie in Europa.


inno energy

Edmij

Wij zijn edmij, energie- en dataspecialist. Ecovat gaat samen met Edmij energie opslaan op het moment dat het aanbod van elektriciteit groot is en de prijs daarvan laag. Edmij geeft markttoegang aan het Ecovat in Uden en we bekijken gezamenlijk op welke manier wij het warmteopslagsysteem kunnen koppelen aan onze de prijsmodellen. Zo helpen wij Ecovat om slim energie te verhandelen. – www.edmij.nl


saxion

Saxion

Het lectoraat Duurzame Energievoorziening binnen Saxion wil in samenwerking met bedrijven, overheden en organisaties onderzoek doen naar het op een efficiëntere manier omgaan met de huidige energiebronnen en een geleidelijke overschakeling naar duurzame energiebronnen zoals wind, zon en biomassa.


saxion

VITO EnergyVille

De Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO) is een toonaangevende Europese onafhankelijke onderzoeksorganisatie op het gebied van cleantech en duurzame ontwikkeling. In het samenwerkingsverband EnergyVille doet VITO samen met de Katholieke Universiteit Leuven onderzoek naar duurzame energie.


vito

OndernemersLift+

OndernemersLift+ richt zich zowel op startende als doorgroeiende ondernemers in de regio Noordoost-Brabant. OndernemersLift+ geeft feedback, brengt hen in contact met specifieke experts uit hun marktsegment en adviseert over financieringen en subsidies.


ondernemerslift

WHD

WHD is door jarenlange ervaring gespecialiseerd in het creëren van oplossingen bij communicatieproblemen. In samenwerking met productmanagers en ingenieurs maakt WHD de meest uiteenlopende connectiviteitsoplossingen voor uw apparaten en programma’s.


whd

TISME

TISME staat voor Technology, Installation, Solutions, Maintenance en Engineering. TISME zorgt voor een goed werkende installatie in gebouwen met regelapparatuur en software oplossingen op maat. TISME maakt alleen gebruik van vrij programmeerbare controllers en modulen en zoekt naar nieuwe communicatiemethodes.


tisme

Preferred suppliers

PumpSupport

PumpSupport levert onafhankelijke en objectieve specialistische deskundigheid op het gebied van pompen en pompsystemen. Zij bieden persoonlijke adviezen, cursussen en hulpmiddelen voor het optimaal ontwerpen of het oplossen en voorkomen van problemen bij pomp- en andere leidingsystemen. Ze schrijven artikelen voor de vakpers en werken samen met vooraanstaande technische opleidingsinstituten.


pump support