Productieleider

Bij Ecovat sinds augustus 2015

Achtergrond:

  • Hovenier
  • Meewerkend eigenaar uitgeverij
  • Meewerkend productieleider bij Ecovat. Ontwikkelen, produceren en optimaliseren van elementen en warmtewisselaars van het Ecovat

rob.smorenberg@ecovat.eu

ecovat ontwikkeling

Waarom werk je bij Ecovat?

Omdat het een zeer interessante ontwikkeling binnen de energieopslag is. Het Ecovat systeem is nieuw en daardoor is er constant uitdaging en doorgroei. Dat maakt dit vak juist zo leuk. Je krijgt er energie van! Het feit dat ik op verschillende plekken meewerk zowel in de productie als de bouw, maakt mijn werk erg afwisselend. Daarnaast is het prettig om met collega’s te werken die ook hun vak verstaan. We vormen een mooi team en kunnen samen van Ecovat een groot succes maken!

Waar hou jij je bij Ecovat mee bezig?

Ik ben productieleider en altijd op de werkvloer te vinden. Vanaf de eerste storting ben ik betrokken bij de ontwikkeling en productie van de elementen van het Ecovat. Tevens controleer ik de kwaliteit van het product en help ik waar nodig.

“Het Ecovat systeem is nieuw en daarom is doorontwikkeling waar we steeds mee hebben te maken erg belangrijk. Er is constant uitdaging en doorgroei en dat maakt dit vak juist zo leuk.”

Wat is nodig om de energietransitie te realiseren?

Initiatieven als Ecovat. We willen af van het gas. We kunnen dan wel allerlei andere soorten energie opwekken, maar als die energie niet opgeslagen kan worden… En daar kunnen wij een helpende hand in zijn.

Wat doe je in je vrije tijd?

Mijn hobby’s zijn gitaar spelen, ik ben zeer actief in het verenigingsleven en ik ben veel bezig met mijn gezin. Mijn kinderen zijn heel fanatiek in zwemsport. Het is erg leuk om te zien hoeveel plezier ze er aan hebben. En verder gewoon lekker bezig zijn!