www.WarmteKoude.NL

Content EcovatArtikelen, Nieuws

Visual Ecovat Warmte Koude Netwerken HR

Haalbaarheidsstudie Panningen

De structuurdoorbrekende oplossing van www.WarmteKoude.NL in concrete projecten is no-regret. In die zin, dat we alle opties open houden voor potentiële beschikbare warmtebronnen. Immers het vat is BRONNEUTRAAL. Of het nu restwarmte, geothermie, zonthermie, warmtepompen op wind- of zonnestroom of lage temperatuur bronnen zoals wko, teo, tea of riothermie zijn, als het maar een bijdrage levert in de lokale business case.

Via engineering wordt deze BuCa vooraf vormgegeven (zie bijgaande studie voor Panningen – Limburg). Voor de financierbaarheid en een beheersbaar vollooprisico via ‘kleine korrels’. Waarbij deze groeien en geschakeld worden met andere korrels, zodat we daadwerkelijk toewerken naar het integrale eindplan. (De aansluitbijdrage voor alle woningen zijn vooraf bekend).

Ecovat WarmteKoude.nl zoekt projecten (>700 B-label WEQ) waarbij de relevante partijen, met elkaar stap voor stap de verbinding willen aangaan via onze processen in toekomstbestendige overeenkomsten om de daarbij benodigde financiering te structureren en contracteren.

Klik hier om de PDF “WarmteKoude Panningen Haalbaarheidsstudie v1.0” te lezen.